Dags att fräscha upp hemma?

Vi hjälper dig med allt från renoveringar, reparationer till nybyggnation.

Renoveringar

Vi utför renoveringar av alla de slag, bland annat av kök, badrum, , tvättstugan, altaner, sommarstugan etc. Vi renoverar golv, väggar, tak, fönster och tar hand om hela projektet – allt med största noggrannhet för att din renovering ska bli så bra som det bara kan, både vad gäller snygg design och pålitlig byggteknik.

köksrenovering

Köket är ett av de mest använda utrymmena i hemmet. Den vanligaste orsaken för köksrenovering är att få köket att fungera bättre med hänsyn till era  behov. Silje Bygg hjälper er hela vägen, från dröm till färdigt kök.

Vi kan hjälpa er att förverkliga drömmar och idéer om det perfekta köket och ser till att arbetet blir ordentligt utfört ända från grunden. Under projektets gång har ni kontakt med någon av oss som ser till att arbetet genomförs efter behov och era önskemål.

BADRUM

Vi på Silje Bygg erbjuder totalentreprenad när du har bestämt dig för att renovera ditt badrum. Detta innebär att du har en huvudman som ansvarar för att slutresultatet blir som du har tänkt dig.

Vi samarbetar med certifierade elektriker och VVS-installatörer och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök när ni funderar på badrumsrenovering. Hör gärna av er till oss!

Tänk på att använda ROT-avdraget när du renoverar badrummet i villan, fritidshuset eller bostadsrätten. Vi tar hand om kontakten med Skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram