VI bygger ert drömhus

Vi hjälper dig med allt från renoveringar, reparationer till nybyggnation.

Nyproduktion

Vår samlade kompetens gör det enkelt för dig som kund. Du slipper anlita flera olika aktörer, samtidigt som vårt helhetskoncept täcker in både funktion och estetik. Våra erfarna medarbetare har blick för vad som blir bäst och försöker alltid göra det där lilla extra för dig som kund.

Nyproduktion

Silje Bygg  har med sin långa erfarenhet av branschen stor kapacitet att ta oss an just ditt projekt. Vi hjälper dig med totalrenovering, köks- och badrumsrenovering, golvläggning, kakel och klinker, målning och tapetsering.

Men såklart även nybyggnation av villor, garage, förråd osv. Med vårt resursstarka nätverk av certifierade VVS-tekniker och elektriker får du professionella hantverkare under hela projektet!

Alla typer av nyproduktion

Ska ni bygga nytt så kan vi på Silje Bygg hjälpa er, vi har en bred kompetens och lång erfarenhet. Vårt område är främst Skellefteå med omnejd.

​När du anlitar Silje Bygg så lämnar vi garanti på arbetet oavsett storlek på uppdraget.

Nyproduktioner kan antingen börja på ett helt tomt blad där vi tillsammans med er jobbar fram projektet, eller om ni har en färdig ritning direkt från arkitekt.

Kontakta oss så diskuterar vi vad som passar er bäst.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram