Skapa nya möjligheter

Vi hjälper dig med allt från renoveringar, reparationer till nybyggnation.

Om & tillbyggnader

Om- och tillbyggnationer som ger nya möjligheter och nya utrymmen.
Med en mindre ombyggnation eller tillbyggnad kan din fastighet få en helt ny känsla. Oavsett om du vill ha mer arbnetsytor i köket eller om det rör sig om en vägg som skall rivas, eller en mindre  tillbyggnad så finns vi här för dig!

sugen på att bygga till?

En om- eller tillbyggnad kan göra mycket för ett hus. Vi på Silje Bygg utför både mindre och större renoveringar och tillbyggnader med lösningar som passar det specifika huset.

Det kan till exempel vara att sätta in ett nytt kök, göra om ditt vardagsrum eller sovrum eller renovera våtutrymmen som ett badrum eller en tvättstuga.

Kontakta oss så berättar vi mer. Vi träffar dig gärna och sätter oss ner tillsammans och går igenom dina idéer och önskemål.

Ta del av ROT-avdraget

Rotavdrag kan användas när du anlitar ett företag för reparation, tillbyggnad eller ombyggnad. Det innebär att du kan göra avdrag från din skatt gällande arbetskostnaden. Rotavdraget räknas samman med eventuellt rutavdrag och uppgår just nu till 50 000 kronor per person och år. Material- och resekostnader ingår inte, och det finns också begränsningar i vilka uppdrag som kan ingå och vara giltiga för rotavdrag.

Du måste exempelvis bo i bostaden för att rotavdrag ska gälla och du får inte anlita en närstående att utföra uppdraget. Det företag du anlitar ska vara registrerat för F-skatt. Mer information kring detta finns på Skatteverkets webbsida.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram