Vi byter ditt tak eller fönster

Vi hjälper dig med allt från renoveringar, reparationer till nybyggnation.

Fönster & Takbyte

Vi hjälper till med allt från hjälp med materialval och design till montage och garanti. Att utföra ett takbyte eller att renovera tak är ett krävande jobb. Det är inte bara tungt och slitsamt, det krävs också att det utförs på ett korrekt vis - så ta inga chanser, anlita SIlje Bygg!

Vi har utfört en hel del fönsterbyten i våra dagar så när du anlitar oss kan du lägga din tid på annat samtidigt som du kan känna dig trygg med att arbetet utförs med hög kvalitet!

Byte av fönster

Det är viktigt att ett fönsterbyte utförs korrekt så att resultatet blir hållbart. Dina nya fönster ska hålla i många år framöver. För att få ett säkert och bra arbete utfört vid fönsterbyte är det viktigt att du vänder dig till ett företag  som vet vad de sysslar med.

om fönstret monteras fel håller det inte tätt och släpper därför in luft och fukt. Fukt kan leda till kostsamma konsekvenser som både kan ha en negativ påverkan på huset och på din hälsa. Och om dina fönster släpper in kylig vind ökar dina uppvärmningskostnader.

TAKBYTE

Taket har stor betydelse för husets utseende och intryck men det är framförallt ett viktigt skydd från vind och väderslag. Byt ut ditt gamla tak till ett nytt och fräscht. Tegel, betongpannor eller papptak.

Efter att vi har slutfört takbytet eller takrenoveringen utförs alltid en besiktning så att du vet att vårt arbete har blivit utfört på bästa tänkbara vis.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram